Szolgáltatások
Rendezés:
03 - Akkumulátor szerviz | 3 cikk
 
Akkumulátor meghibásodási okok:

Elhasználódás:
Az akkumulátor nem örök életű. Az igénybevételtől, kiviteltől és a minőségtől függően 2-8 év alatt az akkumulátor magától elöregszik, leszulfátosodik. Az ilyen akkumulátor nem képes megtartani a töltést. Feszültsége, tároló képessége és indító árama is nagyban elmarad az eredeti értékektől.

Töltés hiány/korai szulfátosodás:
Nem gyártási probléma, hanem - egy ismerősömet idézve...
 
Amennyiben akkumulátora cserére szorul, szaküzletünkből kiválasztjuk, vagy rövid határidővel megrendeljük új akkumulátorát és ingyenesen beszereljük gépjárművébe.
A tönkrement akkumulátort átvesszük, szakszerűen tároljuk, majd a környezetvédelmi előírások figyelembevételével elszállíttatjuk.

Motorkerékpár és autó  akkumulátorok széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.VARTA, PERION, ABS, Banner és LP típusok közül választhat.

Néhány ált...
 
Hiba keresés, avagy mit tegyünk ha nem indít?  

Ha gépkocsinkba beülve azt tapasztaljuk, hogy a gyújtáskulcs elforgatása után (vagy a start gomb megnyomását követően) nem forgat önindító berendezésünk, akkor a következő képpentudjuk eldönteni, hogy akku hibáról van -e szó.
Amennyiben rendelkezünk műszerfali töltésmérő műszerrel, annak értékét leolvasva megállapíthatjuk, hogy van -e elegendő feszültség az akkumulátorunkban az indítás idején. Ha a feszültségmér...